Mig langtar postum din love. Mig sakna efter din hjartlighet.

Mig langtar postum din love. Mig sakna efter din hjartlighet.

Jag alskar din anatomi. Sjalv alskar dina ogon. Mig alskar ditt takti att bege sig. Jag alskar ditt fason att konversera. Mig alskar din stamma. Jag alskar dina lappar. Varfor kan n icke koppla det? Utan dej befinner sig sjalv inget. Inte me di ar mi fortvivlad. Inte med di ar jag misslyckad. Skad tillsamman di ar sjalv glad. Ni betyder allt sta mej. Skad tydligen betyder mig inget for dej. Mi kanner till din hemlighet til mej, utan att du sager saken da. Farval uppsyn alskling. Emelie

Stjarnan pa himlen!

Mig ligger inspektera webbplatsen i uppsyn slaf, samt kollar kungen stjarnorna. Det faller nagon asterisk fran himlen. Mi onskar, medan stjarnan faller snabbt ned. Jag onska att denna hopp promenerar i uppfyllelse. Skada innerst hett kanner till jag att saken da aldrig kommer att skapa det. Mi blir dyster & ner. Mi ogonflod fortvivlat sam tanker pa dej. Jag blir fortretad & tar fram mitt rakblad, samt rosa djupa skaror i mina armar. Sjalv langtar di, och vill evigt innehava dej samman min part. N ar saken da slut som kan producera mej glad, sall sam fullkomlig ate. Onska att du kommer mot mej sa smaningom, for det befinner sig forsent. Emelie

Saknar!

Sjalv vill hava dig i narheten av mi varje sekund, var minut, varje timm, va dag, var ar it centru leva. Jag sakna & vantar, andock n kommer inte. Sjalv kommer att langta & avvakt avsluta tills doden befinner sig hos mi. Ni befinner si alltsammans stav mig. Onska att du kommer. Vill innehava dig. Emelie

Ni befinner sig!

N befinner si saken da mi vill innehava. N ar den sjalv atrar. Ni befinner si saken dar killen jag alskar. N befinner sig den finaste & vackraste killen. N ar saken dar mig alskar mest. N befinner si saken da sjalv evigt kommer onskan innehava. Rara dumpa mig aldrig. Skulle aldrig onska leva inte me di. Du befinner si mitt allt, du ar centrum liv. Du befinner sig saken dar sjalv lever pro. Forsavit du ej hade funnits sa hade jag varit hadanfard overdriven, ofta lange forsena. Emelie

Hemligheterna!

Alltid jag tittar dig, alltid n ror vid mi, odla pirrar det i uppsyn bu . Mig vet att mi ar foralskad i di, skad mi kanner till likas att du ej befinner sig foralskad i mej. Du anser att du tycker om mej, och mi sajer att sjalv tycker om di aven. Men det ni ick tillats kunn befinner si min storsta hemlighet. Den hemskaste hemligheten bruten de allihopa. Den kommer ingen att erhalla kunn, hurda mycket de ann forsoker. Odl kommer det hela tiden att vara uppsyn hemlighet. Mig kan ick redogora, pro enar ar sjalv utsatt, samt ick langre hallbar som for. Sjalv befinner si mer sarbar ann hur sa ni nagonsin trott, min alsklin. Emelie

Underbe vill n?

Varje gang sjalv ser dig sa vill sjalv endast skrida fram & puss dej. Skad det kan mi inte. Sam du kanner till anledningen till det likas. Mig alskar din skinn, mig vill endas puss saken da & karessera den. Men mi vill samt pussa dina lappar. Mi vill uppfatta dig inuti mig. Jag vill ha se dig. Alltid vi motas odl tendera ni granska pa mig, n skanker mig sana blickar sam leenden som sjalv inte vet vad de betyder. Det befinner si antagligen precis det n vill, att sjalv ick skal kunna studera bruten dina blickar & leenden. Sjalv vill kunn vad dina blickar & leenden mot mig betyder. Sjalv kanner till iallafall att sjalv befinner si kar i dej, sam att mi vill innehav dig utav hela karna blodpump. Ni ar saken dar slut forut mej. Emelie

Mig trodde denna love varenda sann

skad ut i tomma inge saken dar rann. Sjalv ville att saken da skulle vara ratt. Sjalv befinner sig beklamd, odl fortvivla. Forsavit jag bara kunde erhall nago sista puss. Snalla sag ej hej da. N far ick knalla, inte ga ur mi solo i denna stora & mycket ensamma varld. Mi har narapa ingenting kvar. Ja, nago angelaget sak age mi over, samtlig mina minnen kommer alltid att forekomma innestaende. I karna blottade blodpump finns bade bekymme & fortjusning. I karna blottade hjarta finns bade ensamhet & tranande. Det finns massor itu prylar i karna blottade karnpunkt, sasom ingen nagonsin kommer att atnjuta kanna till. Endast mig kommer att kanna till allting saso hant sam alltsammans vi har sagt mo varandra. Emelie

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *